fbpx

Chieftain-lavetti - aina hyvään hintaan

Chieftain-lavetti on järkiostos

kg
2-akselinen
kg
3-akselinen
mm
Suoran osan pituus

Chieftain-lavetti

Chieftain-lavetti on Brändi – jos sinulla ei sitä jo ole, jollakin tutullasi varmasti on ainakin kokemuksia siitä. Vuosikymmeniä valmistettu järeä ja vahva lavettikärry ei kärsi lastentaudeista. Rautaa on käytetty niin paljon, että näitä ei yleensä ajamalla rikota. Valmistaminen suurissa sarjoissa varmistaa hinnan pysymisen kohtuullisena. Kun etsit lavettia raskaan kaluston kuljetuksiin tai vaikka lautanippujen, apulantasäkkien, paalien ja muun kookkaan tavaran kuljetukseen, valintasi on Chieftain.

Traktorilavettimallistosta löydät 2- ja 3-akseliset (kantavuus 16/24 tonnia) mallit pidennetyllä lavaosalla. Näistä suosituin malli Suomessa on 3-akselinen versio. Vakiovarusteina laveteissa on mm. aisajousitus, jousikevennetyt ajosillat, työkalulaatikko, jarrut kaikissa pyörissä, seisontajarru, aisan jousto, pyörivä vetolenkki korkeussäädöllä ja led-valot. Lavetteihin on saatavilla myös laaja valikoima lisävarusteita. Meiltä useimmin tilattuja ovat kevennettävä etuakseli (vain 3-akselinen malli), kaivuriohjain ja hydrauliset ajosillat. Timo ja Pekka esittelevät mielellään koko lisävarustevalikoiman.

Chieftain

Lavetit

Pidämme Konneveden toimipisteellämme (keskellä Suomea, Keski-Suomen ja Savon rajalla) jatkuvasti varastossa perusmalleja, joten pääset tutustumaan tuotteeseen vaikka heti. Ja koska Chieftain-lavetit valmistetaan Pohjois-Irlannissa, tilauksesta tehtävät erikoisvarustellut traktorilavetit saadaan Suomeen nopeasti, jopa 6 viikossa.

Oman kuljetuskalustomme ansiosta pystymme toimittamaan tuotteet nopeasti ja varmasti joka puolelle Suomea.

Mietinnän aika on ohi – tilaa omasi Timolta tai Pekalta.

Pekka Liimatainen, kauppias

Pekka Liimatainen

040 5007 509
pekka@contrans.fi

ikoni

Timo Kapanen

040 775 7755
timo@contrans.fi