Farmarisäiliö 2500 litraa

Muovinen polttoainesäiliö

Tango Oil 2500L ECO on muovinen polttoainesäiliö polttoaineiden ja öljyjen varastointiin (EU standardin EN-13341 mukainen). Kaksoisvaipallinen farmarisäiliö sopii maatiloille ja urakoitsijoille. Säiliön koko on 167*167 cm ja korkeus 208 cm. Painoa tyhjällä tankilla on 220 kg. Käyttötilavuus on 2 450 litraa ja kokonaistilavuus 2 500 litraa.

Suomen talven kestävä tekniikka

Tankin korkean oven takaa löytyy Piusin sähköpumppu (58 l/min) ja tehokas metallisuodatin. Pitkä (6 m) letku on helppo ripustaa takaisin paikalleen. Automaattipistooli  ja Suomen pakkasillakin toimiva mekaaninen polttoainemittari takaavat tankkauksen helppouden. Järjestelmään kuulu myös vaihdettava veden erotin ja tankkiautoliitin (2″) ylivuotoanturilla.

Muovinen polttoainesäiliö on turvallinen

Rungon kaksoisvaipparakenne pitää huolta ympäristöstä. Muovinen tankki ei myöskään ruostu ja siksi se sopii myös ulkoasennukseen. Lukittava ovi auttaa pitämään säiliön sisällön vain omaan käyttöön.

Öljysäiliön mukana on myös suomenkieliset käyttöohjeet ja valmistajan takuupaperit (säiliöllä 10 vuoden ja tekniikalla 2 vuoden tehtaan takuu).

Muovinen farmarisäiliö
Muovinen polttoainesäiliö, Tango Oil 2500L
Kaksoisvaipallinen, muovinen polttoainesäiliö lukittavalla ovella