fbpx
Robus-logo, ympyrä
Robus by Palmse MEtall LLC

Robus vaunut rankkaan työhön

m 3
Maks. tilavuus
kg
Maks. lastauspaino
mm
Lavan maks. pituus

Rankat Robus vaunut vielä rankempaan työhön

Robus vaunut valmistaa virolainen Palmse Metall LLC. Valikoimistamme löytyvät vaunut sekä lavetit. Tarjolla on erittäin kattava mallisto maansiirtokärryistä paalivaunuihin. Tuotteet on tehty kovaan käyttöön, mutta hinta on pidetty tavallisen tasolla.

Tuomme tuotteet suoraan tehtaalta ja paalivaunuja sekä maansiirtovaunuja on jatkuvasti varastossamme Konnevedellä. Lavetit tuomme suoraan tehtaalta tilauksen mukaan – ota yhteyttä myyjiin, niin etsitään sinulle sopivin malli.

Vaunujen pyörät valitaan käyttötarpeen mukaan. Käytämme laadukkaita Alliancen teräsvyörenkaita, jotka pääset valitsemaan tilauksen yhteydessä.

 

Robus

Paalivaunut

Paalikärryjä löytyy useita kokoja, joko hydraulisilla laidoilla tai ilman. Sopisiko esimerkiksi järeä 19 tonnin Robus 19-92 paalivaunu sinun käyttöösi?

Robus

Maansiirtokärryt

Maansiirtovaunuja löytyy pienestä ammattiluokkaan (10-19 tonnia). Lavat on suunniteltu siten, että kuorman purkaminen on entistäkin helpompaa eikä kuormaa jää lavan kulmiin purkuvaiheessa. Lava on muotoon prässätty eikä tarvitse erillisiä sivutukia. Tämä lisää vääntöjäykkyyttä ja sen tyhjeneminen verrattuna perinteiseen muotoon on huomattavasi parempaa. Kuitenkin lavan tilavuus on sama kuin perinteisissä malleissa.

Kovaan 24/7 käyttöön voisi sopia esimerkiksi Robus RD19/13 PRO. Vaunua on testattu menestyksekkäästi mm. kaivoskäytössä. Vakiona teliakseliston voitelu ja Hardox-lava.

Pekka Liimatainen, kauppias

Pekka Liimatainen

040 5007 509
pekka@contrans.fi

ikoni

Timo Kapanen

040 775 7755
timo@contrans.fi