Tango Oil - Laadukkaat polttoaine- ja vesisäiliöt

Tango Oilin polttoainesäiliöt, öljysäiliöt, nestesäiliöt ja vesisäiliöt ovat puolalaista laatutyötä, josta kertoo tuotteiden EU-sertifiointi ja niille valmistajan myöntämät pitkät takuut. Konneveden varastoltamme löytyvät: polttoainesäiliö 5000 litraa, polttoainesäiliö 2500 litraa sekä vesisäiliö 5700 litraa.

Polttoainesäiliöt

Polttoainesäiliöt ovat kaksoisvaipallisia ja varustettuja täyskorkealla ovella, sähköpumpulla, vedenerottimella, tarkistusluukulla ja mekaanisella mittarilla, joka toimii talvellakin. Polttoainesäiliöitä löytyy varastostamme Konnevedeltä 2500-litraisina ja 5000-litraisina. Kysy myös muita kokovaihtoehtoja. Öljysäiliön rungolla on 5 vuoden takuu ja meiltä saat tankin mukana suomenkieliset käyttöohjeet.

Polttoainesäiliön täyttöaukot ovat lukittavissa, mikä hankaloittaa sisällön varastamista. Myös 5000-litraisen polttoainesäiliön katolla oleva huoltoluukku on lukituksen takana. Tämä on erityisesti nykyisiä polttoainehintoja ajatellen erinomainen ominaisuus.

Nestesäiliöt

Nestesäiliöt käyvät veden ja erilaisten nesteiden varastointiin. Nesteiden kuljettamiseen löytyy myös siirrettävä nestesäiliö. Nestesäiliöissä on kaksi pohjaventtiiliä, tarkistusluukut ja paineventtiilit ja valmistaja myöntää rungolle viiden vuoden takuun.

Kun ostat Tango Oil-säiliön, tiedät tuotteen vastuullisen, eurooppalaisen valmistajan. Meiltä saat nämä laadukkaat tuotteet tavallisen hinnalla.

Polttoainesäiliö 5000 litraa, täyskorkealla ovella ja automaattipumpulla

Suoraan varastosta heti toimitukseen:

Polttoainesäiliö 5000 litraa

Tango Oilin 5000 monolit -polttoainesäiliö on  laadukas ja Suomen oloihin soveltuva öljysäiliö varustettuna 58l/min Piusin sähköpumpulla, 60l/min metallisuodattimella, vaihdettavalla veden erottimella, mekaanisella ja Suomen talvessa toimivalla Piusin tankkausmittarilla, ylivuotoanturilla, letkun ripustimella, 6 metrin letkulla ja automaattipistoolilla. Säiliössä on täyskorkea ovi, joten käyttäjän ei tarvitse ahtaa letkuja ahtaaseen koloon.

Lisäksi polttoainesäiliö on varustettu lukittavilla luukuilla (myös katolla oleva iso huoltoluukku). Öljysäiliön mukana saat meiltä suomenkieliset käyttöohjeet ja tehtaan takuupaperit (10v tehtaan takuu).

Mitat:

Pituus: 251 cm
Leveys: 218 cm
Korkeus: 247 cm
Käyttötilavuus: 4980 litraa
Kokonaistilavuus. 5268 litraa
Paino: 400 kg

Tango Oil polttoainesäiliö 5000 litraa
Tuotekuva, Tango Oil polttoainesäiliö 2500 litraa täyskorkealla ovella

Polttoainesäiliö 2500 litraa

Tango Oilin 2500 eco on laadukas ja Suomen oloihin soveltuva polttoainesäiliö.

Öljysäiliö on varustettu Piusin sähköpumpulla (58l/min ),  metallisuodattimella (60l/min), vaihdettavalla veden erottimella, mekaanisella ja Suomen talvessa toimivalla Piusin tankkausmittarilla, ylivuotoanturilla, letkun ripustimella, 6m letkulla ja automaattipistoolilla.

Polttoainesäiliössä on täyskorkea ovi, jolloin letkuja ei tarvitse ahtaa ahtaaseen koloon. Tankissa on lisäksi lukittavat luukut.

Mitat:

Pituus: 167 cm
Leveys: 167 cm
Korkeus: 208 cm
Käyttötilavuus: 2450 litraa
Kokonaistilavuus. 2500 litraa
Paino: 220 kg

Vesisäiliö 5700 litraa

Nestetankit käyvät veden ja erilaisten nesteiden varastointiin. Nestesäiliöitä käytetään useimmiten juomavedelle, kasvinsuojeluruiskujen nopeaan täyttöön ja veden lämpötilan nostamiseen ruiskutusvedelle sopivaksi, vesijärjestelmäksi kotieläintiloille, laiduntavan karjan juomavesihuoltoon, pesuvesille, katujen- ja parkkihallien puhdistuksen, lannoitevesiseoksille puistojen istutuksille, vesiosuuskunnille varavesijärjestelmäksi, palo- ja pelastuslaitoksille/kunnille sammutus- ja varavesijärjestelmäksi, teollisuuden prosessivesille jne.

Vesisäiliössä on 2 pohjaventtiiliä, 400 mm tarkistusluukku ja venttiili paineen poistamiseksi säiliöstä.

Vesisäiliöillä on viiden (5) vuoden takuu ja EU-sertifikaatti!

Mitat:

Halkaisija: 190 cm
Korkeus: 230 cm
Paino: 140 kg
Tämän vesisäiliön saa myös siirrettävänä mallina, jonka paino on 200 kg.

 

Tuotekuva, Tango Oil vesitankki 5700 litraa.