Polttoainesäiliö 5000 litraa

Muovinen polttoainesäiliö

Tango Oil 5000L Monolit on muovinen, kaksoisvaipallinen säiliö polttoaineen ja öljyjen varastointiin (EU standardin EN-13341 mukainen). Sopii maatiloille (farmarisäiliö) ja urakoitsijoille. Säiliön koko on 2,51*2,18 metriä ja korkeus 2,47 metriä. Painoa tyhjällä tankilla on 400 kg. Käyttötilavuus on 4 980 litraa ja kokonaistilavuus 5 268 litraa.

Hyvin varusteltu polttoaineisäiliö

Polttoaineisäiliö on varustettu Piusin pumpulla (58 l/min) ja tehokkaalla metallisuodattimella. Automaattipistooli on 6 metrin letkun päässä ja polttoainemittari on mekaaninen, jotta se toimii myös Suomen pakkasissa. Järjestelmään kuulu myös vaihdettava veden erotin ja tankkiautoliitin (2″) ylitäytön estolla.

Tekniikka on korkean oven takana, jolloin käyttö on helppoa ja letkun takaisin laittaminen ei aiheuta harmaita hiuksia.

Turvallinen öljytankki

Kaksoisvaippa ja valuma-allas pitävät huolen ympäristöstä. Muovinen säiliö on myöskin korroosiovapaa ja sopii myös ulkoasennukseen. Veden kondensoitumista ei tapahdu kuten metallisäiliössä ja materiaalista ei liukene ylimääräisiä aineita nesteisiin.

Öljysäiliön ovi on lukittava. Katolla olevan suuren (halkaisija 40 cm) huoltoluukun avausmekanismi on suojassa oven takana. Öljysäiliön mukana on myös suomenkieliset käyttöohjeet ja valmistajan takuupaperit (säiliöllä 10 vuoden ja tekniikalla 2 vuoden tehtaan takuu).