fbpx
Koneliike Contrans, Tyrone Trailers -logo
Tyrone

Traktorilavetti

Tyrone-traktorilavetti on tehty kestämään. Vaunun laatu, hyvä suunnittelu ja toteutus johtivat siihen, että aloitimme yhteistyön Tyronen kanssa vuonna 2020.

Kun tarvitset kestävää ja luotettavaa lavettia maa- ja metsätaloustöihin, ota yhteyttä. Varastossa olevat kärryt toimitamme omalla kalustolla nopeasti ympäri Suomea tai voit noutaa omasi keskeltä Suomea, Konneveden varastoltamme.

Pyydä päivän tarjous, varmasti löydämme sinulle ja kukkarollesi sopivan ratkaisun

Tyrone Trailers

Tyrone Trailers on perustettu vuonna 2018 Pohjois-Irlantiin. Se valmistaa innovatiivisia lavetteja myös maatalouden tarpeisiin.

Yrityksen taustalla on yli 36 vuoden kokemus vaunujen valmistamisesta ja missiona onkin varmistaa, että jokainen perävaunu suunnitellaan kestämään. Sillä taataan paras tuotto asiakkaan tekemälle sijoitukselle.

Tyrone luottaa hyvin tehtyyn työhön ja siksi käyttää tuotteissaan alan johtavia komponentteja sekä edistyneitä valmistustekniikoita.

Asiakkaita kuunnellen saadaan markkinoiden parhaat perävaunut.

Tyrone

TraktorilavetTI

Contrans tuo maahan Tyronen kaksi- ja kolmiakselisia traktorilavetteja. Tyrone ainoana valmistajana hiekkapuhaltaa rungot ennen pohjamaalausta ja 2-komponenttimaalausta. Suomeen tuotavien mallien vakioväri on musta.

Saatavilla ovat 21, 27 ja 33 tonnin versiot.

Trailerin lattia on 50 mm painekyllästettyä puuta. Umpinaiset rampit ovat 900 mm leveät. Vakiovarusteinta vaunuissa on lehtijouset, maatalouskäyttöön valmistetut vahvat akselit, täysi LED-valaistus (edessä, sivuilla ja takana), jousitettu vetoaisa, työkalulaatikko sekä säädettävä ja pyörivä vetosilmukka.

Traktorilavetti Tyrone 27T - tehty kestämään
Tyrone 27T lavetti
Pekka Liimatainen, kauppias

Pekka Liimatainen

040 5007 509
pekka@contrans.fi