Pilkemaster

Markkinoiden nopeimmat klapikoneet

Pilkemaster klapikoneet helposti keskeltä Suomea! Pilkemaster klapikoneiden myynnillä on Konnevedellä pitkät perinteet, joita Contrans Oy jatkaa vuonna 2016 toteutuneen yrityskaupan jälkeen. Perinnettä on ollut hienoa jatkaa ja teemme tässä jatkossakin parhaamme.

Pilkemaster on Suomen suosituin klapikone ja mallistosta löytyy varmasti kaikille sopiva vaihtoehto. Me autamme sinua löytämään niistä käyttötarkoituksiisi sopivimman. Pieni, tehokkaasti toimiva yksikkö takaa taatusti kilpailukykyisen hinnan – ja asiakas kiittää. Kysy lisää myyjiltämme.

Me myös vuokraamme Pilkemaster GO! -mallia päivä- tai viikonloppuvuokralla. Vuokrakone on sopiva apu tilapäiseen tarpeeseen. Pilkemaster GO! on rekisteröity auton peräkärry, joten sen kuljetus kohteeseen on äärimmäisen helppoa.

Pilkemaster klapikoneet

Pilkemasterit valmistetaan Lemillä, Etelä-Karjalassa, jossa Agromaster Oy on valmistanut 20 vuoden aikana jo yli 15 000 klapikonetta.

Pilkemaster-koneet suunnitellaan ja valmistetaan kotimaisin voimin.

Meille tulee uusia koneita joka kuukausi, joten pystymme pitämään toimitusajat lyhyinä. Saat GO ja Mobile-mallit valmiiksi rekisteröitynä oman autosi koukkuun kiinnitettynä, muut mallit vaikka kotiin toimitettuna.

Pilkemaster

GO!

Pilkemaster GO

Pilkemaster GO! klapikone on tehty helposti liikuteltavaksi ja kone on nopeasti käyttö­valmis kuljetuksen jälkeen. Poltto- tai sähkömoottorilla ja tieliikennekäyttöisellä kuljetusalustalla varustettuna Pilkemaster GO! kulkeutuu kätevästi henkilöauton perässä minne ikinä on tarvekin, ja 5.6 tonnin halkaisuvoimalla se halkaisee läpimitaltaan jopa 30 cm puut. Myymissämme GO!-malleissa on hydraulinen puunnostin vakiona.

Pilkemaster GO
Pilkemaster EVO 30
Pilkemaster EVO 30 Mobile
Pilkemaster

EVO 30

Pilkemaster EVO 30

Pilkemaster EVO 30 on tehokas työkalu klapien tekoon. Runko mahdollistaa työasennon säätämisen ergonomiseksi ja hiljainen ketjusaha automaattisella voitelulla takaa tehokkuuden. Avoin rakenne poistaa roskat ja puunsäleet halkaisukourusta helpottaen työskentelyä.

Toimittamissamme EVO30-malleissa on vakiona tehokkaampi 5,6 tonnin halkaisusylinteri, jolla tiukempikin puuaines halkeaa 2-6 osaan vaihdettavalla halkaisuterällä (6-osainen terä lisävarusteena). Kääntyvä kuljetin mahdollistaa klapien teon useaan pinoon tai suursäkkiin konetta siirtämättä. Lisävarustelistalta löytyvillä tukkipöydällä sekä hydraulisella puunnostimella lisäät työskentelyn ergonomiaa entisestään. Myymissämme EVO 30 ja 36 malleissa puunnostin on vakiona.

Erillishalkaisutoiminto (myymissämme EVO-malleissa vakiona) mahdollistaa kertaalleen halkaistujen klapien lohkomisen pienemmiksi. Halkaisumekanismi myös mahdollistaa useiden pienten puiden sahaamisen kerralla ja niiden halkaisun yhdellä liikkeellä.

Helposti liikuteltava

EVO kulkee vakiona traktorin perässä, mutta näppärä mobiilialusta muuttaa sen tieliikennekäyttöön sopivaksi, henkilöautolla siirrettäväksi peräkärryksi.

EVOjen voimanlähteenä voidaan käyttää traktoria, sähkö- tai polttomoottoria. Myös traktori-moottori -yhdistelmä on valittavissa.

Pilkemaster

EVO 36

Pilkemaster EVO 36

Pilkemaster EVO 36 on EVO-sarjan voimakkaampi klapikone – suurin puun halkaisija voi olla 36 cm. Suurimmat erot EVO 30 -malliin ovat tehokkaampi 2-8 tonnin sylinteri automaattisella säädöllä  ja lisävarustelistalta löytyvä 8-osainen halkaisuterä.

Myymissämme EVO 36 -malleissa on mukana hydraulinen puunostin sekä erillishalkaisutoiminto.

Pilkemaster EVO 36
Pilkemaster Super
Pilkemaster

Super

Pilkemaster Super

Pilkemaster Super on automaattinen, viiltävällä terällä varustettu pilkekone. Syötät vain puun pään vetorullille, ja kone hoitaa loput. Se katkoo, halkoo ja kuljettaa valmiin pilkkeen suoraan peräkärryyn. Tukeva ja leveä roskanpoistolla varustettu kuljetin on helppo säätää portaattomasti haluamaasi kulmaan.

Puut voivat olla jopa 20 cm paksuja, ja valmiin pilkkeen pituus (max. 50 cm) voidaan säätää helposti hydraulisen säätöventtiiliin avulla. Viiltävä leikkuuterä tekee siistin leikkausjäljen, ja puut halkeavat keskeltä traktoria rasittamatta. Vetorullat vetävät isommatkin puut koneeseen.

Vetorullat on varustettu turvapysäytin-toiminnolla. Syöttökita on ergonomisesti oikealla korkeudella.

Marko Toivakka, Contrans Oy

Marko Toivakka

0400 735 259
marko@contrans.fi

Pekka Liimatainen, kauppias

Pekka Liimatainen

040 5007 509
pekka@contrans.fi