fbpx

Pilkemaster

Markkinoiden nopeimmat klapikoneet

Pilkemaster klapikoneet helposti keskeltä Suomea! Pilkemaster klapikoneiden myynnillä on Konnevedellä pitkät perinteet, joita Contrans Oy jatkaa vuonna 2016 toteutuneen yrityskaupan jälkeen. Perinnettä on ollut hienoa jatkaa ja teemme tässä jatkossakin parhaamme.

Pilkemaster on Suomen suosituin klapikone ja mallistosta löytyy varmasti kaikille sopiva vaihtoehto. Pidämme varastossamme kaikkia perusmalleja ympäri vuoden ja autamme sinua löytämään niistä käyttötarkoituksiisi sopivimman. Pieni, tehokkaasti toimiva yksikkö takaa asiakkaalle taatusti kilpailukykyisen hinnan – ja asiakas kiittää. Kysy lisää myyjiltämme.

Me myös vuokraamme Pilkemaster GO -mallia päivä- tai viikkovuokralla. Vuokrakone on sopiva apu tilapäiseen tarpeeseen. Pilkemaster GO on rekisteröity auton peräkärry, joten sen kuljetus kohteeseen on äärimmäisen helppoa.

Pilkemaster klapikoneet

Pilkemasterit valmistetaan Lemillä, Etelä-Karjalassa, jossa Agromaster Oy on valmistanut 20 vuoden aikana jo yli 15 000 klapikonetta.

Pilkemaster-koneet suunnitellaan ja valmistetaan kotimaisin voimin.

Contrans Oy:n varastolta Konnevedeltä saat Pilkemasterin suosituimmat mallit vaikka heti mukaasi. GO ja Mobile-mallit valmiiksi rekisteröitynä oman autosi koukkuun kiinnitettynä, muut mallit vaikka kotiin toimitettuna.

Pilkemaster

GO!

Pilkemaster GO

Pilkemaster GO! klapikone on tehty helposti liikuteltavaksi ja kone on nopeasti käyttö­ valmis kuljetuksen jälkeen. Poltto- tai sähkömoottorilla ja tieliikennekäyttöisellä kuljetusalustalla varustettuna Pilkemaster GO! kulkeutuu kätevästi henkilöauton perässä minne ikinä on tarvekin, ja 5.6 tonnin halkaisuvoimalla se halkaisee läpimitaltaan jopa 30 cm puut.

Pilkemaster GO
Pilkemaster EVO 30 Mobile
Pilkemaster

EVO 30 Mobile

Pilkemaster EVO 30 Mobile

Hiljainen, automaattisesti voideltava ketjusaha katkaisee puut tehokkaasti. Halkaisukourun avoimen rakenteen ansiosta roskat ja puunsäleet valuvat pois koneesta.

EVO 30 Mobile on varustettu tietliikkenekäyttöön sopivalla alustalla, jonka ansiosta kone siirtyy helposti paikasta toiseen vaikka henkilöautolla.

Pilkemaster

EVO 30 TR

EVO 30 TR käyttää voimanlähteenä traktoria, poltto- tai sähkömoottoria. Taittuva kuljetin ja aisa tekevät kuljetuksesta helppoa.

Pilkemaster

EVO 36 TR

EVO 36 on EVO-sarjan voimakkaampi klapikone – suurin puun halkaisija voi olla 36 cm

Pilkemaster

Super

Pilkemaster Super

Pilkemaster Super on automaattinen, viiltävällä terällä varustettu pilkekone. Syötät vain puun pään vetorullille, ja kone hoitaa loput. Se katkoo, halkoo ja kuljettaa valmiin pilkkeen suoraan peräkärryyn. Tukeva ja leveä roskanpoistolla varustettu kuljetin on helppo säätää portaattomasti haluamaasi kulmaan.

Puut voivat olla jopa 20 cm paksuja, ja valmiin pilkkeen pituus (max. 50 cm) voidaan säätää helposti hydraulisen säätöventtiiliin avulla. Viiltävä leikkuuterä tekee siistin leikkausjäljen, ja puut halkeavat keskeltä traktoria rasittamatta. Vetorullat vetävät isommatkin puut koneeseen.

Vetorullat on varustettu turvapysäytin-toiminnolla. Syöttökita on ergonomisesti oikealla korkeudella.

Pilkemaster Super
Pekka Liimatainen, kauppias

Pekka Liimatainen

040 5007 509
pekka@contrans.fi