Pilkemaster

Markkinoiden nopeimmat klapikoneet

Pilkemaster klapikoneet helposti keskeltä Suomea! Pilkemaster klapikoneiden myynnillä on Konnevedellä pitkät perinteet, joita Contrans Oy jatkaa vuonna 2016 toteutuneen yrityskaupan jälkeen. Perinnettä on ollut hienoa jatkaa ja teemme tässä jatkossakin parhaamme.

Pilkemaster on Suomen suosituin klapikone ja mallistosta löytyy varmasti kaikille sopiva vaihtoehto. Me autamme sinua löytämään niistä käyttötarkoituksiisi sopivimman. Pieni, tehokkaasti toimiva yksikkö takaa taatusti kilpailukykyisen hinnan – ja asiakas kiittää. Kysy lisää myyjiltämme.

Pilkemasterit valmistetaan Lemillä, Etelä-Karjalassa, jossa Agromaster Oy on valmistanut 25 vuoden aikana jo noin 20 000 klapikonetta. Pilkemaster-koneet suunnitellaan ja valmistetaan kotimaisin voimin.

Saat GO ja Mobile-mallit valmiiksi rekisteröitynä oman autosi koukkuun kiinnitettynä ja kaikki mallit vaikka kotiin toimitettuna.

Pilkemaster

GO!

Pilkemaster GO! -klapikone

Pilkemaster GO! -klapikone on suunniteltu helposti liikuteltavaksi  ja kone on nopeasti käyttö­valmis kuljetuksen jälkeen.

Polttomoottorilla (Brigs & Stratton, 13,5 hp) tai sähkömoottorilla (7,5 kW, 16 A) ja tieliikennekäyttöisellä kuljetusalustalla varustettuna Pilkemaster GO! kulkeutuu kätevästi henkilöauton perässä minne ikinä on tarvekin, ja 5.6 tonnin halkaisuvoimalla se halkaisee läpimitaltaan jopa 30 cm puut. Pitkä 3,7 metrin poistokuljetin kääntyy sivusuunnassa ja mahdollistaa klapien teon esimerkiksi suoraan kolmeen suursäkkiin.

Myymissämme GO!-malleissa on hydraulinen puunnostin vakiona, lisävarustelistalta löytyy kuuteen osaan halkaiseva terä sekä sähköstartti polttomoottoriseen versioon.

EVO-mallisto

Pilkemaster EVO on tehokas työkalu klapien tekoon. Runko mahdollistaa työasennon säätämisen ergonomiseksi ja hiljainen ketjusaha automaattisella voitelulla takaa tehokkuuden. Avoin rakenne poistaa roskat ja puunsäleet halkaisukourusta helpottaen työskentelyä.

Kääntyvä nelimetrinen poistokuljetin mahdollistaa klapien teon useaan pinoon tai suursäkkiin konetta siirtämättä. Myymissämme EVO 30 ja EVO 36 malleissa on vakiona hydraulinen puunnostin, joka lisää työn ergonomiaa huomattavasti.

Erillishalkaisutoiminto (myymissämme EVO-malleissa vakiona) mahdollistaa määrämittaan valmiiksi sahattujen puiden halkomisen suoraan halkaisuterällä.

Pilkemastereiden halkaisumekanismi myös mahdollistaa useiden pienten puiden sahaamisen kerralla ja niiden halkaisun yhdellä liikkeellä.

Lisävarustelistalta suosittelemme hydraulista syöttörullaa, joka helpottaa pitkien puiden syöttämistä sahalle. Urakointikäyttöön öljynlauhdutin on suositelta ja polttomoottorimalleissa sähköstartti tuo mukavuutta tekemiseen.

Helposti liikuteltava

EVO kulkee vakiona traktorin perässä, mutta näppärä mobiilialusta muuttaa sen tieliikennekäyttöön sopivaksi, henkilöautolla siirrettäväksi peräkärryksi. Malliversiosta riippuen alusta on joko jarruton (750 kg) tai jarrullinen (1 000 kg).

EVOjen voimanlähteenä voidaan käyttää traktoria (PTO, max. 400 rpm), sähkö- tai polttomoottoria. Myös traktori-moottori -yhdistelmä on valittavissa. Polttomoottorina käytetään luotettavaa 14 hevosvoiman Honda-moottoria (95E10). Sähkömoottori on 7,5 kW voimavirtakone.

Hydraulinen syöttörulla
Hydraulinen syöttörulla
Erillishalkaisutoiminto
Erillishalkaisutoiminnolla on oma käyttövivustonsa
Pilkemaster EVO mobiilimalli
Mobiilialustalla EVO kulkee näppärästi myös henkilöauton perässä
Pilkemaster

EVO 30

Pilkemaster EVO 30

Toimittamissamme EVO 30-malleissa on vakiona tehokkaampi 5,6 tonnin halkaisusylinteri, jolla tiukempikin puuaines halkeaa 2-6 osaan vaihdettavalla halkaisuterällä (6-osainen terä lisävarusteena).

EVO 30 sopii useimmille käyttäjille. Puun maksimi katkaisupituus on 60 cm ja suositeltu maksimihalkaisija on 30 cm. Halkaisuterässä on pikakiinnitys ja sen korkeuden säätö tapahtuu manuaalisesti.

Pilkemaster

EVO 36

Pilkemaster EVO 36

Pilkemaster EVO 36 on EVO-sarjan voimakkaampi klapikone – suurin puun halkaisija voi olla 36 cm. Suurimmat erot EVO 30 -malliin ovat tehokkaampi 2-8 tonnin sylinteri automaattisella säädöllä (saatavilla myös 10 tonnin sylinteri) ja lisävarustelistalta löytyvä 8-osainen halkaisuterä.

EVO 36 -mallista on saatavilla myös HC-versio, jossa hydraulinen syöttörulla on vakiona ja lisäksi laipan kääntö sekä halkaisuterän korkeuden säätö ovat hydraulisia.

Pilkemaster Super
Pilkemaster

Super

Pilkemaster Super

Pilkemaster Super on automaattinen, viiltävällä terällä varustettu pilkekone. Syötät vain puun pään vetorullille, ja kone hoitaa loput. Se katkoo, halkoo ja kuljettaa valmiin pilkkeen suoraan peräkärryyn. Tukeva ja leveä roskanpoistolla varustettu kuljetin on helppo säätää portaattomasti haluamaasi kulmaan.

Puut voivat olla jopa 20 cm paksuja, ja valmiin pilkkeen pituus (max. 50 cm) voidaan säätää helposti hydraulisen säätöventtiiliin avulla. Viiltävä leikkuuterä tekee siistin leikkausjäljen, ja puut halkeavat keskeltä traktoria rasittamatta. Vetorullat vetävät isommatkin puut koneeseen.

Vetorullat on varustettu turvapysäytin-toiminnolla. Syöttökita on ergonomisesti oikealla korkeudella.

Marko Toivakka, Contrans Oy

Marko Toivakka

0400 735 259
marko@contrans.fi

Matti Liimatainen

Matti Liimatainen

040 5475 562
matti@contrans.fi

Pilkemaster takuuehdot

Agromaster myöntää valmistamilleen tuotteille yhden vuoden (12 kk) takuun luovutuspäivästä lukien.

HUOM!
Ammattikäytössä oleville koneille takuu on puoli vuotta (6 kk). Varaosatakuu on 6 kk.

Takuu korvaa koneen tai laitteen raaka-aine-, rakenne- ja valmistusvirheistä johtuvat viat lukuun ottamatta vikoja sellaisissa koneen komponenteissa, jotka luokitellaan käytössä kuluviksi.