Pilkemaster

Klapikone sesongin töihin

Kun tarvitset klapikoneen tämän talven töihin, meiltä sen löydät. Tehdastilausmallit saamme noin kuukauden kuluessa, sillä olemme varanneet tehtaalta jokaiselle kuukaudelle tuotantoaikaa. Näin voimme tarjota Pilkemasterin juuri haluamillasi varusteilla.

Pyrimme myös pitämään varastossa yleisimpiä malleja kiireellisiin toimituksiin – kysy myyjiltämme varastotilanne, jos töihin pitää päästä heti.

Kuljetamme suurimman osan myymistämme Pilkemastereista itse, kysy siis edullista kuljetustarjousta.

GO!

Pilkemaster GO! -klapikone on suunniteltu helposti liikuteltavaksi  ja kone on nopeasti käyttö­valmis kuljetuksen jälkeen.

Polttomoottorilla (Brigs & Stratton, 13,5 hp) tai sähkömoottorilla (7,5 kW, 16 A) ja tieliikennekäyttöisellä kuljetusalustalla varustettuna Pilkemaster GO! kulkeutuu kätevästi henkilöauton perässä minne ikinä on tarvekin, ja 5.6 tonnin halkaisuvoimalla se halkaisee läpimitaltaan jopa 30 cm puut. Pitkä 3,7 metrin poistokuljetin kääntyy sivusuunnassa ja mahdollistaa klapien teon esimerkiksi suoraan kolmeen suursäkkiin.

Myymissämme GO!-malleissa on hydraulinen puunnostin vakiona, lisävarustelistalta löytyy kuuteen osaan halkaiseva terä sekä sähköstartti polttomoottoriseen versioon.

EVO-mallisto

Tehokkaaseen klapien tekoon Pilkemaster EVO -malli on  monipuolinen ja ergonominen työkalun. Rungon säädettävä työasento sekä hiljainen ketjusaha automaattisella voitelulla takaavat tehokkaan ja miellyttävän työskentelyn.

Halkaisuterän jälkeen oleva avoin rakenne helpottaa työtä poistamalla roskat ja puunsäleet halkaisukourusta. Kääntyvä nelimetrinen poistokuljetin mahdollistaa peräkärryn tehokkaan lastaamisen tai useamman suursäkin täytön ilman konetta siirtämistä. EVO 30 ja EVO 36 malleissa on vakiona hydraulinen puunnostin, joka parantaa työn ergonomiaa huomattavasti.

Erillishalkaisutoiminto (vakiona EVO-malleissa) mahdollistaa määrämittaan sahattujen puiden halkomisen suoraan halkaisuterällä. Pilkemastereiden halkaisumekanismi mahdollistaa myös useiden pienten puiden sahaamisen ja halkaisun yhdellä liikkeellä.

Lisävarustelistalta suosittelemme hydraulista syöttörullaa, joka helpottaa pitkien puiden syöttämistä sahalle. Urakointikäyttöön öljynlauhdutin on suositeltava, ja polttomoottorimalleissa sähköstartti tuo mukavuutta työskentelyyn.

Pilkemaster EVO on helposti liikuteltava, ja se kulkee vakiona traktorin perässä. Kätevä mobiilialusta tekee siitä henkilöautolla siirrettävön peräkärryn. Alusta voi olla jarruton (750 kg) tai jarrullinen (1 000 kg) malliversiosta riippuen.

EVOjen voimanlähteenä voi toimia traktori (PTO, max. 400 rpm), sähkö- tai polttomoottori. Myös traktori-moottori -yhdistelmä on valittavissa. Polttomoottorina käytetään luotettavaa 14 hevosvoiman Honda-moottoria (95E10), ja sähkömoottori on 7,5 kW voimavirtakone.

Järeään ja vielä järeämpään käyttöön

EVO-mallistossa on useita versioita. EVO30 on nimensä mukaisesti suunniteltu maks. 30 cm puiden halkaisuun. Olemme valinneet vakiovarusteeksi järeämmän 5,6 tonnin sylinterin. EVO36 selviää vieläkin järeämmistä (maks. 36 cm) puista automaattisesti säätyvän 2-8 tonnin sylinterinsä ansiosta. Lisävarusteinen 10 tonnin sylinteri tuo vielä extravoimaa työhön. HC-malli lisää koneeseen hydraulisen laipan käännön ja halkaisuterän hydraulisen korkeudensäädön. Lisäksi HC-mallissa on vakiona hydraulinen syöttörulla. 

Koska varustelumahdollisuudet ovat laajat, myyjämme auttavat sinua valitsemaan juuri tarpeisiisi sopivat – ota siis yhteyttä, kun haluat päästä klapitöissä helpommalla. 

Pilkemaster EVO mobiilimalli
Mobiilialustalla EVO kulkee näppärästi myös henkilöauton perässä
Hydraulinen syöttörulla
Hydraulinen syöttörulla on suosituin lisävaruste
Erillishalkaisutoiminto
Erillishalkaisutoiminnolla on oma käyttövivustonsa
Marko Toivakka, Contrans Oy

Marko Toivakka

0400 735 259
marko@contrans.fi

Matti Liimatainen

Matti Liimatainen

040 5475 562
matti@contrans.fi

Pilkemaster takuuehdot

Agromaster myöntää valmistamilleen tuotteille yhden vuoden (12 kk) takuun luovutuspäivästä lukien.

HUOM!
Ammattikäytössä oleville koneille takuu on puoli vuotta (6 kk). Varaosatakuu on 6 kk.

Takuu korvaa koneen tai laitteen raaka-aine-, rakenne- ja valmistusvirheistä johtuvat viat lukuun ottamatta vikoja sellaisissa koneen komponenteissa, jotka luokitellaan käytössä kuluviksi.