Oxsa lumilingot ja alueaurat

Meiltä löydät nyt Oxsan koko lumityömalliston. Snow-malliston 230, 250 ja 285 koneita suoraan varastosta sekä EVO että Snow -sarjalaisina. Marraskuussa varastoon on tulossa 285 ONE -sarjan koneita. Perusmallit on varustettu kahdella hydraulisesti ohjattavalla luukulla, ONE-sarjassa on yksi hydraulisesti ohjattava heittoputki. Näppärä esimerkiksi ahtaiden pihojen putsaukseen.

Tarkemmat tiedot lumilingoista löydät tuotesivulta.

Tälle talvelle uutuutena tarjolle tulevat myös Oxsa alueaurat. Varastoon saapuu sekä 3300 että 3600 malleja. Road-mallisto on Suomen olosuhteisiin suunniteltu ja Suomessa valmistettu järeä urakointiin sopiva alueaura.

Vakiovarusteina mm. hydraulinen teränjousto paineakulla, alhaisillakin nopeuksilla heittävä siipi sekä LED-valot (johdotukset suojassa kotelon sisällä). Kulutusterän jako on vakio 305 mm, joten kaikki terävaihtoehdot eri työtarpeisiin asennettavissa. Aurassa on vakiona 11 millinen HB500 verkkoterä. Terä on jaettu kahteen osaan, joissa molemmissa hydraulinen laukaisu portaattomalla säädöllä.

Auran kotelorakenne lisää vääntöjäykkyyttä ja samalla turha paino on saatu karsittua pois, jolloin myös tehon tarve vähenee. Rungossa käytetään HB400 terästä kestävyyden takaavissa kohdissa ja kulutukselle alttiissa kohdissa (mm. terä) HB500 erikoisterästä.

Kysy lisätietoja Pekalta.

Pekka Liimatainen, kauppias

Pekka Liimatainen

040 5007 509
pekka@contrans.fi