perheyritys Contrans Oy tähtää kasvuun

Marko Toivakka, Pekka Liimatainen, Maarit Kauppinen ja Matti Liimatainen, Contrans Oy

perheyritys Contrans Oy tähtää kasvuun

Mediatiedote 2.10.2022

Maatalouskonekauppaa käyvä Contrans Oy on Konnevedellä toimiva perheyritys, jolla on myynnissä laaja valikoima traktorien työlaitteita, työkoneita ja tarvikkeita maatalousyrittäjille, urakoitsijoille ja kuluttajille. Yritys myös tuo maahan Robus-traktoriperävaunuja, Tyrone-lavetteja sekä Tango Oil -säiliöitä. Vuonna 2008 perustetun yrityksen konemyynnistä on vastannut perustaja Pekka Liimatainen.

Kysynnän kasvun vuoksi Contrans Oy ja 2LM Corporate Oy allekirjoittivat yhteistyösopimuksen syyskuussa 2022, jonka myötä Marko Toivakka, toinen 2LM Corporaten yrittäjistä, liittyy mukaan Contransin myynti- ja markkinointitehtäviin. Toivakka on aiemmin toiminut vastuullisissa myynti- ja johtotehtävissä mm. maatalouskonekaupan tapahtumien parissa ja yrittäjänä vuodesta 2020 alkaen.

”Contransin tuotevalikoima on mielenkiintoinen erityisesti näinä taloudellisesti haastavina aikoina. Maa- ja metsätalouden kehittäminen vaatii kustannustehokasta toimintaa ja Liimataisen valitsemat tuotteet tukevat tätä ajatusta. On hienoa päästä mukaan tehokkaan perheyrityksen toimintaan”, Toivakka kommentoi.

”Tuotteidemme kysyntä on ollut todella suurta ja tarve apukäsille on ollut ilmeinen jo jonkin aikaa. Nyt kun saimme kokeneen tekijän myyntiin ja markkinointiin, voimme tavoitella jälleen kasvua”, toteaa Contrans Oy:n toimitusjohtaja Maarit Kauppinen.

”Etsimme aktiivisesti uusia myytäviä tuotteita ja siinä Toivakan kontaktit alan toimijoihin auttavat. Haluamme tuotesalkkumme olevan toimiva ja palvelevan maaseudun toimijoita parhaalla mahdollisella tavalla”, jatkaa Pekka Liimatainen.

Rautakaupan palvelualue laajenee

Contrans Oy:llä on myös rautakauppa Konnevedellä. Kauppa on osa Rautanet-ketjua ja myymälä työllistää yrittäjien lisäksi 4 henkilöä vakituisesti. Syksyllä 2022 on käynnistetty neuvottelut toiminnan laajentamisesta palvelupisteen muodossa myös Vesannolle. ”Käymme neuvotteluita sopivan yhteistyökumppanin löytämiseksi ja mietimme sopivaa toimintamallia uuden kunnan alueella”, kertoo Matti Liimatainen. ”Tavoite on pystyä palvelemaan paikallisesti talven 2022–2023 aikana”, hän jatkaa.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Maarit Kauppinen, 040 594 8350, maarit@contrans.fi

Kuvassa oikealta: Matti Liimatainen, Maarit Kauppinen, Pekka Liimatainen ja Marko Toivakka.

Contrans Oy

Perustettu vuonna 2008. Konneveden rautakaupan liiketoiminta ostettu vuonna 2017.

Omistajat: Pekka Liimatainen, Maarit Kauppinen ja Matti Liimatainen.

Liikevaihto: 4,2 M€

Henkilöstö: 8

Edustettuna olevat päätuotemerkit:
Robus, Tyrone, Farmi Forest, Pilkemaster, Oxsa, Ofa, Tango Oil ja McHale varaosat

www.contrans.fi
www.rautanetkonnevesi.fi